Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εθελοντική Δράση – Μάϊος 2023

  • από

Στις 21 Μαϊου έως και τις 28 Μαϊου στον Ελικώνα και συγκεκριμένα στην Ευαγγελίστρια θα συνεχίσουμε τις εθελοντικές εργασίες για να ολοκληρώσουμε το κομμάτι Ρηγανιάς – Κερασιάς, τμήμα της ημερήσιας διαδρομής Ευαγγελίστρια – Αγία Άννα.

Οι εργασίες αυτές αφορούν την απομάκρυνση φερτών υλικών (κλαδιά, πέτρες) και την επαρκή διάνοιξη του μονοπατιού με χειροπρίονα και ψαλίδια. Η διαμονή μας θα γίνει στο χώρο του σχολείου το οποίο μας παραχωρείται από την κοινότητα και τον πολιτιστικό σύλλογο Ευαγγελίστριας όπου διαθέτει τουαλέτες, ρεύμα, ψυγείο και έχουμε προνοήσει για εξωτερικά ντουζ.
Τα πρώτα 4 άτομα τα οποία δεν θα διαθέτουν εξοπλισμό διανυκτέρευσης, μπορούμε να τους παρέχουμε ύπνο σε μεγάλη σκηνή με σόμπα. Επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη και δίκλινη σκηνή.

Έχουμε μεριμνήσει για επαρκές πρωινό και για το γεύμα. Επιπλέον υπάρχουν φρούτα και λαχανικά από χορηγία. Για να μπορούμε πλέον να μαγειρεύουμε προμηθευτήκαμε και camping gaz το οποίο διαθέτει γκριλιέρα.

Στους εθελοντές θα παρέχονται υλικά προστασίας. Οι ίδιοι μπορούν να έρθουν αλλά και να αποχωρήσουν ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό όποτε οι ίδιοι θελήσουν.

Πρόγραμμα:

  • Πρωινό στις 8:00, αναχώρηση για το πεδίο
  • Εργασίες στο πεδίο έως τις 14.00
  • Επιστροφή στα καταλύματα, γεύμα και ξεκούραση έως τις 16.00
  • Εργασίες στο πεδίο έως τις 19.00

Σε αυτό το εγχείρημα, σας θέλουμε δίπλα μας. Σας προσκαλούμε να ενωθούμε σε αυτή την προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο αυτό μέσω του εθελοντισμού. Μαζί ν’ ανακαλύψουμε ξανά τις ξεχασμένες ομορφιές της χώρας μας, να τις διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο αλλά και να τις παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την επιβίωσή τους στην επαρχία. Ας δώσουμε ζωή ξανά στην επαρχία της χώρας μας.

Στη φόρμα μπορείτε να επιλέξετε ποιες ημερομηνίες μπορείτε να συμμετέχετε. Καλό θα ήταν έως 15 Μαϊου να έχουμε τις συμμετοχές για τις προετοιμασίες (πρωινά και γεύματα). Έτσι θα υπάρχει χρόνος και για τη δική σας προετοιμασία. Επίσης οι επιβαίνοντες μοιράζονται τα έξοδα της διαδρομής για το όχημα.
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ
Για αυτούς που θα έρθουν την πρώτη ημέρα.
Σημείο συνάντησης ΕΔΩ 
Τα οχήματά μας θα είναι δίπλα στις σκηνές οπότε μπορείτε να έχετε ό,τι χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε την άνετη διαμονή σας.
Τηλ.Επικοινωνίας Τάσος Ηλιάδης 6977 423 738

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram