Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δήλωσε συμμετοχή στις εθελοντικές εργασίες Ιουνίου (08/06-11/06)

  • από

Οι εθελοντικές εργασίες του Delphi Way συνεχίζονται τον Ιούνιο (08/06-11/06) στην Ευαγγελίστρια για να ολοκληρωθεί το κομμάτι Ρηγανιάς – Κερασιάς, τμήμα της ημερήσιας διαδρομής Ευαγγελίστρια – Αγία Άννα.

Σκοπός μας είναι να απομακρύνουμε τα φερτά υλικά και όπου χρειάζεται να γίνει χρήση χειροπρίονων και ψαλιδιών ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καθαρό και ασφαλές μονοπάτι στη διέλευσή του.

Η διαμονή μας θα γίνει και πάλι στο χώρο του σχολείου το οποίο μας παραχωρείται από την κοινότητα και τον πολιτιστικό σύλλογο Ευαγγελίστριας όπου διαθέτει τουαλέτες, ρεύμα, ψυγείο και έχουμε προνοήσει για εξωτερικά ντουζ.

Αυτή την περίοδο και για 1-2 διανυκτερεύσεις στο βουνό δεν χρειάζεται εξειδικευμένος εξοπλισμός. Επαρκούν μια καλοκαιρινή σκηνή, υπνόσακος ή κουβέρτα και υπόστωμα. Αυτόν τον εξοπλισμό δεν θα χρειαστεί να τον κουβαλήσουμε καθώς στήνουμε κοντά στα οχήματά μας.
Τα πρώτα 4 άτομα τα οποία δεν θα διαθέτουν εξοπλισμό διανυκτέρευσης, μπορούμε να τους παρέχουμε ύπνο σε μεγάλη σκηνή και σε επιπλέον δίκλινη. Τα άτομα αυτά θα πρέπει να μεριμνήσουν για τον υπόλοιπο εξοπλισμό (σκεπάσματα, υπόστρωμα).

Έχουμε μεριμνήσει για επαρκές πρωινό. Για το γεύμα έχουμε δώσει υλικά σε μαγαζί του χωριού πληρώνοντας συμμετοχικά μόνο τα λειτουργικά έξοδα του. Ωστόσο διαθέτουμε και camping gaz το οποίο διαθέτει γκριλιέρα.

Στους εθελοντές θα παρέχονται υλικά προστασίας. Οι ίδιοι μπορούν να έρθουν αλλά και να αποχωρήσουν ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό όποτε οι ίδιοι θελήσουν.

Πρόγραμμα:

  • Πρωινό στις 8:00, αναχώρηση για το πεδίο
  • Εργασίες στο πεδίο έως τις 14.00
  • Επιστροφή στα καταλύματα, γεύμα και ξεκούραση έως τις 16.00
  • Εργασίες στο πεδίο έως τις 19.00

Ελάτε μαζί μας, να βιώσετε τη χαρά του εθελοντισμού και να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στην υλοποίηση αυτού του έργου. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ
Για αυτούς που θα έρθουν την πρώτη ημέρα σημείο συνάντησης ΕΔΩ 

Τηλ. Επικοινωνίας Τάσος Ηλιάδης 6977 423 738

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram