Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εθελοντισμός

Το εγχείρημά μας αφορά τη διάνοιξη ενός μονοπατιού 180 χιλιομέτρων το οποίο θα διασχίσει τα βουνά της Αττικοβοιωτίας (ξεκινώντας από την Πάρνηθα στη γνωστή για τους περισσότερους Χούνη, στη Πάστρα μετά τα Δερβενοχώρια, τα αδέλφια κατά την αρχαιότητα Κιθαιρώνα και Ελικώνα και τέλος τον Παρνασσό στους Δελφούς). Σκοπός μας είναι να αφήσουμε παρακαταθήκη ένα μονοπάτι όχι μόνο για τους λάτρεις της πεζοπορίας αλλά και για τα χωριά της Βοιωτίας, τα οποία χρόνο με το χρόνο οδηγούνται σε εγκατάλειψη με αποτέλεσμα την ερημοποίηση. Το μονοπάτι έχοντας δυο δυνατούς πόλους έλξης (Αθήνα – Δελφούς), ευελπιστούμε να προσελκύσει πεζοπόρους και να αποτελέσει ένα εργαλείο ήπιας ανάπτυξης για αυτά τα χωριά.

Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια σας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας, του οποίου η επίτευξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέληση και τη βοήθεια των εθελοντών.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε; Λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένες εργασίες στο πεδίο.

Aν θέλετε να εγγραφείτε στη λίστα εθελοντών για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail σχετικά με τα νέα της ομάδας, τις εθελοντικές εργασίες ή τις συναντήσεις, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΔΩ.

Σας χρειαζόμαστε όλους και ευελπιστούμε μαζί να περπατήσουμε μια μέρα το Delphi Way!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram